Basket Talk

Αταμάν: «Οι φορείς που διοικούν πληγώνουν τη δημοφιλία του μπάσκετ»

Αταμάν: «Οι φορείς που διοικούν πληγώνουν τη δημοφιλία του μπάσκετ»
Σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση της Τουρκίας με την Σερβία, ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε αναφορικά με την κόντρα της FIBA και της Euroleague.
Ο back to back πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα των παραθύρων ενδιάμεσα από την αγωνιστική περίοδο της Euroleague. Χωρίς να πάρει το μέρος καμίας πλευράς κατηγόρησε τους επίσημους φορείς ότι δυσφημούν το άθλημα, ενώ δήλωσε ρητά πως μεγαλύτερη σημασία για αυτόν έχει το εθνόσημο.

Διαβάστε αναλυτικά:
«Αυτό που συμβαίνει αποτελεί ένα μεγάλο χτύπημα για το μπάσκετ παγκοσμίως και δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας. Φυσικά, η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση. Αλλά σε όλες τις χώρες, όταν γίνεται αναφορά στις Εθνικές ομάδες, η Εθνική πάντα έχει προτεραιότητα, καθώς είναι πιο σημαντική. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλες τις χώρες.

Οι φορείς που διοικούν το μπάσκετ δεν έχουν καταφέρει να το αντιληφθούν αυτό. Πληγώνουν τη δημοφιλία του μπάσκετ σε ολόκληρο το μπάσκετ. Είναι μία κατάσταση που δεν βλέπουμε ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στο βόλεϊ. Μόνο στο μπάσκετ συμβαίνει αυτό»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0