Basket Talk

Απόλυτη δικαίωση του BN Sports: Η ΕΟΚ ανακάλεσε όλα τα δελτία του Ηρακλή!

Απόλυτη δικαίωση του BN Sports: Η ΕΟΚ ανακάλεσε όλα τα δελτία του Ηρακλή!
Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν για τον Ηρακλή αφού η ΕΟΚ ανακάλεσε όλα τα δελτία των παικτών του «Γηραιού», μετά το ban που επέβαλε η FIBA στον Ερμή Αγιάς για χρέη του προς τον Κεν Μπράουν.
 
Σχετικά Άρθρα

«Περσινά ξινά σταφύλια» που λένε για τον Ηρακλή αφού μετά την επιβολή του ban από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA), ήρθε η ΕΟΚ να κατασχέσει τα δελτία των αθλητών του.

Απόλυτη δικαίωση λοιπόν του ρεπορτάζ του BN Sports που βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες ΓΣ Αγιάς Ερμής ΚΑΕ (Ηρακλής ΚΑΕ 2022). Ο Κεν Μπράουν, μπορεί να φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας (Ερμής Αγιάς) το 2020/21, όμως η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του έφερε πρόβλημα, όπως είναι λογικό και στον Ηρακλή. Η συγχώνευση της ΚΑΕ Λάρισα με την ΚΑΕ Ηρακλής, συνοδεύτηκε και από τη μεταφορά όλων των υποχρεώσεων/οφειλών που υπήρχαν από τη θεσσαλική ομάδα. Μία εξ’ αυτών ήταν κι η εξόφληση του Κεν Μπράουν, η οποία όμως δεν έγινε με βάση όπως είχε συμφωνηθεί.

Για το λόγο αυτό, η FIBA τιμώρησε με ban τη συγχωνευθείσα ομάδα για το χρέος της ΚΑΕ Λάρισα προς τον 33χρονο γκαρντ. Μία τιμωρία που η ΕΟΚ ήταν υποχρεωμένη να μετατρέψει σε ανάκληση όλων των δελτίων της ομάδας, αφού δεν διευθετήθηκε η οφειλή.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν δεν εξυπηρετηθεί εντός δύο ημερών το συμφωνηθέν χρέος προς την πλευρά του αθλητή, τότε ο Ηρακλής θα χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας (9/11).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0