Basket Talk

NBA: Πέρασαν και από το Λος Άντζελες οι Τζαζ, συνέχισαν με νίκες Ράπτορς και Γκρίζλις

NBA: Πέρασαν και από το Λος Άντζελες οι Τζαζ, συνέχισαν με νίκες Ράπτορς και Γκρίζλις
Συνέχισαν εντυπωσιακά την πορεία τους οι Γιούτα Τζαζ, καθώς επικράτησαν και των Κλίπερς με 110-102 στο Λος Άντζελες! Αν και δυσκολεύτηκαν, προχώρησαν με νίκες Ράπτορς και Γκρίζλις.

Νέα πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι πέρασαν από το Λος Άντζελες επικρατώντας με 110-102 των Κλίπερς, αποτέλεσμα με το οποίο βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 8-3.

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 23 πόντους και ο Κόλιν Σέξτον με 22 πόντους ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ από κοντά ήταν και οι Λάουρι Μάρκανεν με 18 πόντους και Μάικ Κόνλεϊ με 17.  Για τους Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ ήταν ο κορυφαίος με 34 πόντους, με τον Μάρκους Μόρις να προσθέτει 18.



Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA, oι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 103-97, με τους Τζα Μοράντ και Ντέσμοντ Μπέιν να είναι καθοριστικοί για τους νικητές. 



Οι Τορόντο Ράπτορς έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Σικάγο Μπουλς με 113-104, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρεντ ΒανΒλίτ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους και 11 ασίστ.



Συνέχεια στο σερί του έδωσε το Κλίβελαντ, που πέτυχε την όγδοση συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 114-100! Αυτή μάλιστα ήταν μόλις η επικράτηση των Καβς κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στα 20 χρόνια της καριέρας του!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0