Basket Talk

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Άγνωστος έβγαλε μαχαίρι στον Έρικ ΜακΚόλουμ για μια θέση... πάρκινγκ!

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Άγνωστος έβγαλε μαχαίρι στον Έρικ ΜακΚόλουμ για μια θέση... πάρκινγκ!
Ο Έρικ ΜακΚόλουμ βίωσε ένα απίστευτο σκηνικό, καθώς όπως ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών του στα σόσιαλ μίντια, κόντεψε να παλέψει για τη ζωή του και της εγκυμονούσας γυναίκας του, με έναν άντρα που έβγαλε μαχαίρι για μια θέση στάθμευσης! 
Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο Έρικ ΜακΚόλουμ που τη διετία 2012-14 πέρασε από την Ελλάδα (Απόλλων Πάτρας, Πανιώνιος), βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις πιο τρομαχτικές καταστάσεις της ζωής του και όλα αυτά για μια θέση πάρκινγκ! Συγκεκριμένα, ο άλλοτε γκαρντ της Αναντολού Εφές, που πλέον αγωνίζεται στην Καρσίγιακα, είδε έναν άντρα να του βγάζει μαχαίρι, μετά από λογομαχία που είχαν στον δρόμο για το ποιος θα σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα στο αμάξι του Έρικ ΜακΚόλουμ (που είναι αδερφός του διάσημου σταρ του NBA και των Νιου Όρλεαν Πέλικανς, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ) βρισκόταν η εγκυμονούσα σύζυγός του αλλά και το 2 ετών παιδί του, βάζοντας τον σε σκέψεις ότι μπορεί να χρειαστεί ακόμα και να σκοτώσει για να τους προστατέψει! 

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια, για το απίστευτο συμβάν που βίωσε στη Σμύρνη: 

«Φίλοι μου, στη Σμύρνη. Αναφέρετε τον ιδιοκτήτη του λευκού αυτού αυτοκινήτου στην Αστυνομία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηλίθιος για μία θέση πάρκιγνκ και με πλησίασε επιθετικά, μέχρι να βγω έξω και να δει πως είμαι πιο μεγαλόσωμος και νεότερος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν όσοι βρίσκονταν τριγύρω»

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0