Basket Talk

Παρτιζάν: «Χάνει» και τον Έξουμ ο Ομπράντοβιτς, πολλές οι απουσίες ενόψει Ολυμπιακού!

Παρτιζάν: «Χάνει» και τον Έξουμ ο Ομπράντοβιτς, πολλές οι απουσίες ενόψει Ολυμπιακού!
Ο Ντόντε Έξουμ τραυματίστηκε και όπως όλα δείχνουν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτόν, εκτός από τους διεθνείς, για το ματς της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (10/11).
Νέο πρόβλημα τραυματισμού για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς ο Ντόντε Έξουμε τραυματίστηκε στον αστράγαλο και σύμφωνα με την Σέρβικη «Mozzart Sport» του τοποθετήθηκε μία ειδική μπότα στο σημείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρος, όμως όλα δείχνουν ότι είναι αδύνατο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της EuroLeague την ερχόμενη Πέμπτη (10/11 στις 21:00). 

Ο Έξουμ προστίθεται σε μια... μακρά λίστα απουσιών για την ομάδα του «Ζοτς», που δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Τζέιμς Νάναλι λόγω τραυματισμού, ούτε και σε αυτές του Μπάλσα Κοπρίβιτσα που έφυγε από το ΟΑΚΑ με κάταγμα στο χέρι. Τέλος όπως ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζει για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ούτε στους Σέρβους διεθνείς της ομάδας του, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0