Basket Talk

Άρης - Απόλλων Πάτρας 70-57: Το πήρε... πάνω του ο Τολιόπουλος! (video)

Άρης - Απόλλων Πάτρας 70-57: Το πήρε... πάνω του ο Τολιόπουλος! (video)
Τι κι' αν βρέθηκε στο -14 από το πρώτο 7λεπτο και έπρεπε να βρει απάντηση στον απίθανο Ζώη Καράμπελα που τα έκανε όλα (7 κλεψίματα στο ημίχρονο) στο παρκέ του Nick Galis Hall; Ο Άρης βρήκε ρυθμό από την άμυνα του και με εξαιρετικούς τους Τολιόπουλο και Ντι Νότε, ανέβηκε στο 3-2.
Οι Πατρινοί έπιασαν στον... ύπνο τον Άρη μπάινοντας φουριόζοι στο Αλεξάνδρειο και μόλις στο 7' είχαν πάρει διαφορά 14 πόντων (6-20). Οι γηπεδούχοι φαίνονταν σαστισμένοι όμως σιγάν σιγά βελτίωσαν την αμυντική τους απόδοση και μπόρεσαν να επιστρλεψουν σταδιακά.

Στην επίθεση, ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο μαέστρος, κουβαλώντας στις πλάτες του την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και λαμβάνοντας πολύτιμες βοήθειες από τον Ντι Νότε. Στην αντίπερα, ο Απόλλωνας είχε σε πολύ καλή μέρα Γκρίφιν και σε δαιμονιώδη κατάσταση τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος σε 19:30 λεπτά συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο είχε γεμίσει τη στατιστική του, κάνοντας μεταξύ άλλων και 7 (!) κλεψίματα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι μέχρι το 35' (56-54). Στο σημείο εκείνο όμως ο Τολιόπουλος πήρε το... όπλο του και με δύο συνεχόμενα σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75 έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Θεσσαλονικών (64-54) κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 40-42, 57-55, 70-57

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:


Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0