Basket Talk

Ιστορικό ρεκόρ για Παρτιζάν και 4η χειρότερη επίδοση του Παναθηναϊκού οι 54 πόντοι παθητικό στο 1ο ημίχρονο! (video)

Ιστορικό ρεκόρ για Παρτιζάν και 4η χειρότερη επίδοση του Παναθηναϊκού οι 54 πόντοι παθητικό στο 1ο ημίχρονο! (video)
Η Παρτιζάν βρίσκεται σε τρομερό επιθετικό βράδυ απέναντι στον Παναθηναϊκό και με τον Κέβιν Πάντερ να φτάνει τους 20 πόντους, έχει σημειώσει 54 μέσα στο ΟΑΚΑ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της EuroLeague! Αυτή η επιθετική συγκομιδή είναι και η καλύτερη στην ιστορία των Σέρβων σε 1ο ημίχρονο αγώνα τους στην Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα είναι και η 4η χειρότερη αμυντική επίδοση του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας αγώνα του στη διοργάνωση... 
«Σκούρα» τα έχει βρει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, με τους Σέρβους να κάνουν... ότι θέλουν την «πράσινη» άμυνα, φτάνοντας τους 54 πόντους ενεργητικό το 1ο ημίχρονο (41-54). Αυτό το οφείλουν κυρίως στην μεγάλη εμφάνιση του πρώην παίκτη ΑΕΚ και Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ που έφτασε τους 20 πόντους από το 1ο μέρος με τρομερά ποσοστά ευστοχίας (4/5 τρίποντα, 3/5 δίποντα). Αυτή η επίδοση των 54 πόντων μάλιστα αποτελεί την καλύτερη επιθετική συγκομιδή της Παρτιζάν στην ιστορία της στην EuroLeague σε 1ο ημίχρονο, με την προηγούμενη να χρονολογείται πίσω στη σεζόν 2000/01 και σε ένα ματς με την Μπασκόνια (τότε Σάσκι Μπασκόνια). 

Επιπλέον οι 54 πόντοι παθητικό στο 1ο ημίχρονο είναι και η 4η χειρότερη επίδοση για τον Παναθηναϊκό σε εντός έδρας αναμέτρηση για την EuroLeague! Η χειρότερη είναι οι 60 πόντοι που είχε δεχθεί πέρσι (2021/22) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η 2η χειρότερη, οι 58 από την Άλμπα Βερολίνου τη σεζόν 2019/20 και η αμέσως χειρότερη από την σημερινή (3/11), οι 55 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, επίσης την προηγούμενη χρονιά (2021/22).

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0