Basket Talk

Πρωτάθλημα τσαπατσουλιάς! Αναβλήθηκε το Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Πρωτάθλημα τσαπατσουλιάς! Αναβλήθηκε το Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Για άλλη μία φορά, ο ΕΣΑΚΕ εκπλήσσει δυσάρεστα αφού υπό την πίεση της ΕΡΤ λόγω του «αιωνίου» ντέρμπι, αποφάσισε να αναβάλλει το Προμηθέας – Παναθηναϊκός, παρότι και η ίδια γνώριζε εδώ και 1,5 μήνα την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό!

 

Στις 20/9 η Super League ανακοίνωσε ότι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (6/11), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα κάνει σέντρα στις 19.30.

Στις 24/10 ο ΕΣΑΚΕ μαζί με την ΕΡΤ όρισαν το Προμηθέας-Παναθηναϊκός (6/11) στις 19.15.

Πριν λίγο η ΕΡΤ… θυμήθηκε ότι η ώρα συμπίπτει με το ντέρμπι και ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε τον αγώνα, για κάτι που είναι γνωστό εδώ και 1,5 μήνα και μόνο η ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ δεν το γνώριζαν!

Κάπως έτσι, το αίτημα της ΕΡΤ που δεν ήθελε να μεταδώσει τον αγώνα την ίδια ώρα με το κυριακάτικο (06/11, 19.15) ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων» για την Super League, είχε ως συνέπεια την αναβολή του ντέρμπι της 5ης  αγωνιστικής στην Basket League.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15, ενώ ακόμη δύο αναμετρήσεις μετατέθηκαν. Αυτή του Περιστερίου με την Καρδίτσα και αυτή του Άρη με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Περιστέρι bwin – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών Carna θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0