Basket Talk

Μπρούκλιν Νετς: «Ο Νας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη - Έχουμε συζητήσεις για τον Ίρβινγκ»

Μπρούκλιν Νετς: «Ο Νας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη - Έχουμε συζητήσεις για τον Ίρβινγκ»
Οι Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται ξεκάθαρα σε κρίση γεγονός που επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του GM τους, έπειτα από την ήττα (99-108) απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.
Μπορεί ο Κέβιν Ντουράντ να πέτυχε 32 πόντους, αλλά ο Ζακ Λαβίν και η παρέα του ώθησαν το Μπρούκλιν στην 6η φετινή τους ήττα. Αυτή την φορά στον πάγκο βρέθηκε ο υπηρεσιακός Ζακ Βον, ενώ στο βάθος υπάρχει ο... αφορισμένος από τους Σέλτικς, Ουντόκα. Ακόμη ένα ζήτημα που επίκειτα επίλυσης είναι το αγωνιστικό πρόσωπο και οι δηλώσεις του Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ πέτυχε μόλις 4 π. σε 32 λεπτά παιχνιδιού, σε μία χρονική περίοδο που έχει γίνει στόχος από τα media. Παράλληλα, κυριαρχούν μαύρα σύννεφα αναφορικά με την λύση συμβολαίου του Στιβ Νας, καθώς πλήθος κόσμου τον θέλει να μην ευθύνεται για τους συγκρουσιακούς χαρακτήρες που κλήθηκε να διαχειριστεί.

Σε αυτό το κλίμα, ο GM του franchise, Σον Μαρκς, τοποθετήθηκε δημόσια αναφέροντας ενδιαφέρουσες θέσεις:

«Αποφασίσαμε από κοινού πως ήταν η στιγμή για μία αλλαγή. Δεν ζητήσαμε τη γνώμη των παικτών. Δεν την χρειαζόμασταν. Ο Στιβ Νας δεν είχε μία δίκαιη ευκαιρία. Φέρω ευθύνη για το πώς χτίστηκε το ρόστερ. Ο Στιβ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.

Δεν είμαι περήφανος για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σε ό,τι αφορά τον Καϊρί Ίρβινγκ, έχουμε συζητήσεις, εντός κι εκτός ομάδας, με τα υψηλότερα στελέχη. Ο Ίρβινγκ δεν θα μιλήσει με τα media σήμερα. Δεν θέλουμε περισσότερη φασαρία και αλληλεπίδραση με ανθρώπους».

www.bnsprots.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0