Basket Talk

Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ομάδα που αξίζει σεβασμό - Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»

Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ομάδα που αξίζει σεβασμό - Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»
Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν (03/11, 21:30).
Ο σπουδαίος Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, αυτή την φορά ως προπονητή της Παρτιζάν. Μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του Ντουέιν Μπέικον, αλλά και για την διαχείριση του δικού του ρόστερ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Σμάιλαγκιτς είναι καλά. Θα αρχίσει να προπονείται σύντομα, θα δούμε πότε θα αρχίσει να παίζει. Όσο για τον Αβράμοβιτς. απ' όσο καταλαβαίνω, θα πρέπει να φοράει γύψο για άλλες τρεις εβδομάδες».

Για την πιθανή παρουσία του Μπέικον: «Πιθανώς ο Ντουέιν Μπέικον θα παίξει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προετοιμαστήκαμε για τους άλλους παίκτες. Είναι μια ομάδα που αξίζει κάθε σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τους Βούκσεβιτς και Κοπρίβιτσα: «Πρέπει να παίξουμε 60 παιχνίδια στη σεζόν. Τώρα έχουμε το δέκατο μπροστά μας. Η ευκαιρία θα υπάρχει για όλους. Η ικανοποίηση του προπονητή είναι ότι μπορεί να μοιράσει τα λεπτά. Προσπαθώ πάντα να οδηγώ την ομάδα. Όποτε μπορώ να δώσω σε όλους μια ευκαιρία, εξαρτάται από τον τρόπο συμπεριφοράς τους στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0