Basket Talk

Βαλένθια: Τρίποντα και Λαπροβίτολα την... λύγισαν λίγο πριν τον Ολυμπιακό! (video)

Βαλένθια: Τρίποντα και Λαπροβίτολα την... λύγισαν λίγο πριν τον Ολυμπιακό! (video)
Η επιθετική «ραψωδία» της Μπαρτσελόνα και ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση της Βαλένθια (80-92), λίγες μέρες πριν η δεύτερη πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα και τον Πειραιά (4/11, Ολυμπιακός)
Η 6η αγωνιστική της ACB επεφύλασσε ένα σημαντικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μπαρτσελόνα. Και ετσι εξελίχθηκε για δύο Ευρωλιγκάτες ομάδες, με υψηλή επιθετική συγκομιδή. Η ομάδα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφυγε με το διπλό, ούσα ιδιαίτερα ορεξάτη και ανέβηκε στο 5-1. ενώ άφησε την αρμάδα του Μουμπρού στο 3-3, πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για ττην 6η στροφή της Euroleague, την Παρασκευή 4/11, 21:00.

Από το πρώτο ημίχρονο, οι «Μπλαουγκράνα» οδηγούσαν το σκορ και προηγήθηκαν με 23-18. Οι Ντα Σίλβα και Χίγκινς μπήκαν στην... εξίσωση, δίνοντας βοήθεια στους Σατοράνκσι και Λαπροβίτολα της πρώτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι δυσκολέυονταν να ακολουθήσουν το ρυθμό της Μπαρτσελόνα και κυρίως να την περιορίσουν επιθετικά, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 40-55.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλέθια έκανε την προσπάθειά της με τον Ντούμπλιεβιτς κορυφαίο ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύση στο πρόβλημα που ονομαζόταν, Λαπροβίτολα και κάπως έτσι δεν κατάφεραν να μειώσουν περισότερο με το τελικό 80-92 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς.
Ο Μουμπρού και οι παίκτες του στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ματς της Παρασκευής και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (04/11) στο πλαίσιο της EuroLeague.



Τα δεκάλεπτα: 
18-23, 40-55, 60-77, 80-92

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0