Basket Talk

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Άντριους!

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Άντριους!
Δυσοίωνο μοιάζει το «πράσινο» μέλλον του Αμερικανού σκόρερ Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε καν στη 12αδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, αν και σε αυτή υπήρχε ελεύθερη θέση ξένου! 
Σχετικά Άρθρα
Όλα δείχνουν πως ο Άντριου Άντριους πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν δείχνει να τον υπολογίζει! Στη δύσκολη νίκη των «πρασίνων» επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ (30/10), ο Μαυροβούνιος κόουτς του τριφυλλιού προτίμησε να παίξει με 5 ξένους, αφού ο Μάριους Γκριγκόνις απουσίαζε με πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Άντριους δεν μπήκε στη θέση του! 

Αν και ο Παναθηναϊκός είχε κανονικά το δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Αμερικανό γκαρντ, προτίμησε στη θέση του τον 17χρονο Σαμοντούροφ από την εφηβική ομάδα, ο οποίος γι' αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε το μεσημέρι στον τελικό του «Rising Stars», στο οποίο είχε κάνει μέχρι τώρα «θραύση»! Ο Άντριους πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από την ομάδα για το ότι δεν υπολογίζεται, αλλά όπως όλα δείχνουν, η έλευση του Ντουέιν Μπέικον ουσιαστικά τον θέτει εκτός πλάνων οριστικά! 

Σίγουρα το σημερινό περιστατικό με την μη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Κολοσσό, ούτε σε επίπεδο 12αδας, σε συνδυασμό με την επιλογή του Ράντονιτς να μην τον χρησιμοποιήσει ούτε δευτερόλεπτο στον αγώνα της Πέμπτης (27/10) με την Μακάμπι για την EuroLeague, αν και ο Άντριους έκανε κανονικά το ταξίδι στο Ισραήλ, καθιστούν εξαιρετικά σαφές το προς τα που οδεύουν τα πράγματα... Πάντως ο προπονητής του, Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό εμφανίστηκε αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του Αμερικάνου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε συζητήσει και θα δούμε τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του»...

Έκτορας Σταυρόπουλος 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0