Basket Talk

Giannis: «Είχαμε ξεκινήσει με 7-0 στο παρελθόν αλλά δεν πήραμε τον τίτλο - Δεν υπάρχει περίπτωση ο Χιλ να είναι 35»

Giannis: «Είχαμε ξεκινήσει με 7-0 στο παρελθόν αλλά δεν πήραμε τον τίτλο - Δεν υπάρχει περίπτωση ο Χιλ να είναι 35»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη επί των Νικς και το 4/4 μίλησε για την ταπεινότητα που πρέπει να δείξουν τα «ελάφια», την προσήλωση που πρέπει να δείξουν στην άμυνα ενώ στάθηκε και στον αειθαλή Τζορτζ Χιλ.

Μπορεί να έχασε για λίγο το triple double στη άνετη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς, ωστόσο ο Giannis ήταν για ένα ακόμα ματς απολαυστικός και καταλυτικός. Όπως κάνει και στις δηλώσεις του δηλαδή αφού μετά το 4-0, μίλησε για τη σπουδαιότητα της άμυνας, το θετικό ξεκίνημα, τις μωβ εμφανίσεις, τον Τζορτ Χιλ που αποκλείεται να έχει «κλείσει» τα 35 και άλλα πολλά.

Για τον Τζεβόν Κάρτερ: «Μας δίνει ενέργεια, οδηγεί με το παράδειγμά του. Το να έχεις έναν τέτοιο παίκτη που βάζει το κορμί του παντού είναι μήνυμα για όλους. Έτσι επιβιώνει στη λίγκα, με τη σκληρή δουλειά και την άμυνά του. Το λατρεύω, η ομάδα το λατρεύει και μας δίνει τον τόνο».

Για τα επιθετικά ριμπάουντ του Πόρτις: «Έχουμε μέγεθος, ειδικά με εμένα, τον Μπόμπι, τον Μπρουκ. Υπάρχουν μέρες που θα χάσουμε τα ριμπάουντ αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχουν πολλές ακόμα που ο Μπόμπι θα ανανεώσει 8-10 επιθέσεις και θα σκοράρουμε».

Όσον αφορά το αήττητο ξεκίνημα: «Λέει πολλά, έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Θυμάμαι το 2018-19 που είχαμε 7-0 στο ξεκίνημα αλλά δεν κερδίσαμε τον τίτλο. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε καλά, έχουμε παίκτες μεγάλων αγώνων. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε με περισσότερη ευκολία, να βελτιωθούμε, μόλις γυρίσουν και οι τραυματίες μας, να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη χημεία».

Για τις μωβ εμφανίσεις: «Τις λατρεύω, είναι οι αγαπημένες μου και μετά από αυτές έρχονται οι κρεμ που είχαμε πριν μερικά χρόνια. Τις λατρεύω και θα τις πάρω μαζί μου να τις κάνω κάδρο».

Για τον Τζορτζ Χιλ: «Ο Τζορτζ είναι φανταστικός, μιλάει στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια, ξέρει πώς να παίξει, παίζει για να κερδίζει, βάζει σουτ και παίρνει σωστές αποφάσεις. Μεγαλώνει σαν το καλό κρασί, πόσο είναι 36-37; Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 35... Λατρεύω να παίζω μαζί του».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0