Basket Talk

Συνελήφθη ο Έρικ Μπλέντσο, που φέρεται να χτύπησε τη σύντροφό του!

Συνελήφθη ο Έρικ Μπλέντσο, που φέρεται να χτύπησε τη σύντροφό του!
Το βράδυ του με χειροπέδες πέρασε ο πρώην γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, Έρικ Μπλέντσο, καθώς με βάση όσα διαρρέονται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, χαστούκισε την κοπέλα του, η οποία τον κατήγγειλε στις αρχές.
Σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ενεπλάκη το όνομα του Έρικ Μπλέντσο, άλλοτε συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Αμερικανός playmaker, που δεν είχε καταφέρει να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο» του NBA, και πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι θα μετακομίσει στην Κίνα για χάρη των Σανγκάι Σαρκς, πέρασε το χθεσινό (26/10) βράδυ του στο... τμήμα. 

Συγκεκριμένα το γνωστό μέσο TMZ, αναφέρει πως οι αρχές της Καλιφόρνια δέχτηκαν μία κλήση το βράδυ της Τετάρτης, από την σύντροφο του Μπλέντσο, η οποία τον κατηγόρησε ότι την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας πέρασε το βράδυ φορώντας χειροπέδες, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το τι θα συμβεί με την υπόθεσή του. 

Η καταγγέλουσα πάντως ανέβασε φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια μετά το περιστατικό, με το πρόσωπό της να φαίνεται χτυπημένο, την οποία όμως έσβησε αργότερα. Σύμφωνα με όσα έγραψε στη λεζάντα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, όπου ο Μπλέντσο είχε χειροδικήσει εναντίον της...

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε η κοπέλα στο μήνυμά της πριν αυτό διαγραφεί: 

«ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».

«Η ενδοοικογενειακή βία είναι πραγματική! Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά έμεινα και το υπέμεινα, οπότε φταίω εγώ! Ο ΈΡΙΚ ΜΠΛΕΝΤΣΟ είναι πραγματικά ένα τέρας». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0