Basket Talk

Περιστέρι: Το «ξύλο» στο ματς με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Περιστέρι: Το «ξύλο» στο ματς με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Στα… μαλακά έπεσε το Περιστέρι για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή (23/10) και το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αφού ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ομάδα των δυτικών προαστίων με 5.000 ευρώ πρόστιμο και χωρίς τον αποκλεισμό της έδρας.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στον Κυριακάτικο (23/10) αγώνα του Περιστερίου με την ΑΕΚ, το ματς διακόπηκε για περίπου μισή ώρα αφού η κατάσταση στα επίσημα ξέφυγε και έπεσαν κάτι παραπάνω από… ψιλές.

Παρά ταύτα, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει την ΚΑΕ Περιστερίου για τρεις παραβάσεις και συνολικό χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να παίξει η ομάδα του Σπανούλη κεκλεισμένων των θυρών. Σχεδόν ως μη γενόμενη διακοπή δηλαδή και ό,τι την προκάλεσε.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

α) για τα αναφερόμενα που συνιστούν επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ,

β) για τα αναφερόμενα οπαδικά συνθήματα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και

γ) για επεισόδιο μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (άναμμα πυρσού στην κερκίδα) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 23-10-2022.»

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0