Basket Talk

«Με κλωτσούσε στο κεφάλι με μίσος και μανία»! Οι απίστευτες καταγγελίες διαιτητή για παίκτη στη Γ Εθνική μπάσκετ

«Με κλωτσούσε στο κεφάλι με μίσος και μανία»! Οι απίστευτες καταγγελίες διαιτητή για παίκτη στη Γ Εθνική μπάσκετ

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του διαιτητή μπάσκετ Αλέξανδρου Γαραντζιώτη ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από παίκτη του Πορφύρα μετά από αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Ο νεαρός διαιτητής που έχει καταθέσει μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά έχοντας μάρτυρα τον συνάδελφό του διαιτητή Καραπαπά που ήταν μπροστά στο συμβάν αναφέρθηκε τόσο στις απειλές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα που έλαβε χώρα στο «Παναγιώτης Σαλπέας» στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά από τον παίκτη που βιαιοπράγησε εναντίον του όσο κυρίως για το τι συνέβη μετά.

ματς2.jpg

«Φεύγοντας από το γήπεδο με τον έτερο διαιτητή Καραπαπά κατευθυνθήκαμε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής ένα στενό πάνω από το γήπεδο όπου είχαμε παρκάρει. Εκεί βλέπω ότι με περίμενε ο παίκτης μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόλις μας είδε βγαίνει από αυτό και κατευθύνθηκε προς το μέρος μας και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Αμέσως έκανε δύο βήματα κατά πάνω μου και προσπάθησα να τον αποφύγω ενώ ο συνάδελφος προσπάθησε και αυτός να τον συγκρατήσει. Όμως του ξέφυγε και άρχισε να μου δίνει γροθιές στο πρόσωπο. Προς στιγμή του ξέφυγα αλλά επέστρεψε με περισσότερο μίσος και μανία και συνέχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο.

Τότε έπεσα κάτω και ενώ ο συνάδελφος τον απώθησε για λίγα δευτερόλεπτα εκείνος επέστρεψε και βλέποντάς με στον δρόμο άρχισε να με κλωτσάει στο κεφάλι και στο σώμα. Κατάφερα να σηκωθώ για να αποφύγω επιπλέον χτυπήματα και τότε έκανε την τρίτη επίθεσή του, μου άρχισε το πουκάμισο και συνέχισε να με χτυπάει. Όλο αυτό διήρκησε περίπου πέντε λεπτά»
ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport ο Γαραντζιώτης ο οποίος φέρει χτυπήματα κυρίως στο χέρι, στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

ματς1.jpg

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός διαιτητής εκτός από την μήνυση εξετάστηκε και από ιατροδικαστή το πόρισμα του οποίου αναμένεται αυτές τις μέρες. Όσο για τον φερόμενο δράστη το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί από τις αρχές στη δημοσιότητα, όπως είπαν στην εφημερίδα τόσο ο διαιτητής όσο και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, που είναι και υπεύθυνος των Εθνικών Πρωταθλημάτων στην Ομοσπονδία, έχει ήδη διωχθεί από την ομάδα του και αναμένεται σύντομα και η ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα που θα του επιβληθεί.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0