Basket Talk

Μπουρζ - Ολυμπιακός 67-61: «Άγγιξαν» την τεράστια ανατροπή αλλά έμειναν με την προσπάθεια οι ερυθρόλευκες!

Μπουρζ - Ολυμπιακός 67-61: «Άγγιξαν» την τεράστια ανατροπή αλλά έμειναν με την προσπάθεια οι ερυθρόλευκες!
Ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα της Euroleague Women, αν και βρέθηκε να κυνηγά διαφορά 18 πόντων στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου κόντρα στη Μπρουζ έκανε απίστευτο come-back (-1), φτάνοντας στην... πηγή αλλά νερό δεν ήπιε (67-61).
Οι Πειραιώτισες έκαναν πρεμιέρα στη Γαλλία απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και οι αποστολή τους ήταν εξ' αρχής πολύ δύσκολη. Πόσω δε μάλλον όταν βρέθηκαν στο -18 στο 29'. Όμως δεν «έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια», αντέδρασαν και παραλίγο να ολοκληρώσουν μία επική ανατροπή, ρίχνοντας τη διαφορά στην ελάχιστη δυνατή τιμή της (-1). Κάπου εκεί όμως τρόμαξαν να νικήσουν, «μίλησε» η εμπειρία και ηττήθηκαν με 67-61.

Οι γηπεδούχες μπήκαν από την αρχή φουριόζες και βοηθούμενες από από τον κόσμο, έφτασαν γρήγορα γρήγορα σε διψήφια διαφορά (22-11). Κάπου εκεί σταθεροποιήθηκε και στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με τις Γαλλίδες να έχουν τον πλήρη έλεγχο (36-24).

Με την έναρξη του δευτέρου μερους, οι παίκτριες του Ζίμπρατς μπήκαν πιο αποφασισμένες και μείωσαν στους 7, ωστόσο ένα ξέσπασμα από την Μπουρζ (12-1) στο επόμενο διάσημα έφερε το 54-36 και το ματς φαίνεται να... σβήνει.

Οι Ελληνίδες όμως δεν είχαν την ίδια άποψη. Με την εκκίνηση της τελευταίας περιόδου σταδιακά «ψαλίδιζαν» όλο και περισσότερο τη διαφορά και έφτασαν στον πόντο τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Οι έμπειρες Γαλλίδες όμως αφυπνίστηκαν, πήραν το «μαξιλαράκι ασφαλείας» στο 38' (63-57) πριν οι «ερυθρόλευκες» κάνουν το 63-61. Όμως δεν ξαναβρήκαν σκορ και φεύγουν από τη Γαλλία με «ψηλά το κεφάλι» αλλά χωρίς να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 36-24, 54-39, 67-61
Δειτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0