Basket Talk

Euroleague Fantasy Injury Report Day 5: Αλλάζουν τις ισορροπίες οι τραυματισμοί Λοβέρν, Σιλντς & Μπιέλιτσα

Euroleague Fantasy Injury Report Day 5: Αλλάζουν τις ισορροπίες οι τραυματισμοί Λοβέρν, Σιλντς & Μπιέλιτσα
Η 5η αγωνιστική της Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και το απουσιολόγιο συνεχίζει να βάζει «πονοκεφάλους» στους προπονητες. 

«Διαβολοβδομάδα» ήταν και αποτελεί παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να κλέβει τις εντυπώσεις και τον Παναθηναϊκό να διαπιστώνει ζητήματα που επιζητούν επίλυση. Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στην μάχη με την Μονακό μπροστά στο ΣΕΦ που θα μοιάζει με καμίνι (26/10, 19:45), ενώ ο οι «πράσινοι» θα ψάξουν την ανάκαμψη απέναντι στην Μακάμπι του Όντεντ Κάτας (26/10, 21:05). Από τους τυχερούς της αγωνιστικής, καθώς αμφότεροι έχουν καθαρό ιατρικό δελτίο, με μοναδική απουσία του «τριφυλλιού» τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και αναμένεται να ντεμπουτάρει στην Basket League απέναντι στον Κολοσσό. Παράλληλα ο αρχηγός των Πειραιωτών Κώστας Παπανικολάου, επιστρέφει στην δράση για την πρώτη εκτός των συνόρων αναμέτρηση μπροστά στο κοινό του.

Αναφορικά με τους αντιπάλους τους, η ομάδα του «πριγκιπάτου» πρόκειται να αγωνιστεί πάνοπλη στο Ν. Φάληρο, την ίδια στιγμή που οι Ισραηλινοί έχουν μοναδική - αλλά σημαντική - απουσία, αυτή του Νταρούν Χίλιαρντ (τραυματισμός στο γόνατο). 

Στα των υπολοίπων τα φώτα πέφτουν στην Μαδρίτη, όπου αναμένεται να υπάρξει η μεγάλη επιστροφή του Τόκο Σενγκέλια, έτοιμος να βοηθήσει το δύσκολο εγχείρημα της Βίρτους. Χαμόγελα και για την Ρεάλ η οποία θα δει τον Άνταμ Χάνγκα να παίρνει αγωνιστικά λεπτά, σε μία περίοδο όπου ταλανίζεται από την απώλεια των Φερνάντεθ και Κοζέρ. Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, το φετινό ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Νέντοβιτς πλησιάζει αλλά δεν θα είναι ούτε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου

Συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι του Σάρας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει σταθερά απόντες τους ΜίροτιτςΜαρτίνεθ και Kούριτς, ενώ η Άλμπα συνηθίζει πλέον να παρατάσσεται με... «μισή» ομάδα. Τέλος, η Βιλερμπάν βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, βλέποντας τον άτυχο Λοβέρν να παθαίνει ρήξη χιαστού (απέναντι στην Μακάμπι), ενώ σημαντικό κενό δημιουργείται και στα γκαρντ της Αρμάνι, καθώς ο Σέιβον Σιλντ μένει εκτός για το επόμενο δίμηνο. Ο Δημήτρης Ιτούδης στερείται για ακόμη μία εβδομάδα των υπηρεσιών του Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στον «εμφύλιο» με την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά το Injury Report της 5ης αγωνιστικής:

Άλμπα Βερολίνου: Μαοντό Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιόνας Μάτισεκ, Γιοχάνες Τίμαν (αμφίβολος)

Αναντολού Εφές: Σέιν Λάρκιν

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Τομάσο Μπαλντάσο

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Χασιέλ Ριβέρο, Τζάρεντ Χάρπερ (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Ζόφρι Λοβέρν, Πάρκερ Τζάκσον

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Ισαΐα Κορντινιέ, Λέο Μέναλο, Ντάνιελ Χάκετ (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Ντάλιμπορ Ίλιτς, Τζέιλεν Άνταμς (εκτός ομάδας)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Ντόβιντας Γκιεντράιτις (αμφίβολος)

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νταρούν Χίλιαρντ

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ελίας Χάρις, Ισαάκ Μπόνγκα, Ζαν Μαρκ Σίσκο

Μπαρτσελόνα: Νίκολα Μίροτιτς, Σέρχι Μαρτίνεθ, Κάιλ Κούριτς

Μπασκόνια: Στίβεν Ενόκ,  Μάρκους Χάουαρντ (αμφίβολος)

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: -

Παρτιζάν: Άλεν Σμάιλαγκιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρούντι Φερνάντεθ, Φαμπιέν Κοζέρ

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0