Basket Talk

Μόνο στον ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε το Καρδίτσα-Προμηθέας επειδή ο φιλοξενούμενος δεν βρήκε δωμάτια ξενοδοχείου!

Μόνο στον ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε το Καρδίτσα-Προμηθέας επειδή ο φιλοξενούμενος δεν βρήκε δωμάτια ξενοδοχείου!

Απίστευτο κι’ όμως ελληνικό. Ο αγώνας της Καρδίτσας με τον Προμηθέα για την 4η στροφή της Basket League αναβλήθηκε και μετατέθηκε για το Δεκέμβρη μιας και η αργοπορημένη ανακοίνωση του ωρολογίου προγράμματος από τον ΕΣΑΚΕ έφερε καθυστερημένη προσπάθεια κράτησης καταλύματος για τους Πατρινούς που λόγω τρίμερου, δεν βρήκαν.

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ανακοινώνεται η αναβολή ενός αθλητικού γεγονότος, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό που συνέβη σήμερα όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League στην Καρδίτσα ανάμεσα στην πρωτοεμφανιζόμενη στα «σαλόνια» ομώνυμη ομάδα και τον Προμηθέα Πατρών ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 29/10, στις 17:00. Έλα όμως που ανακοινώθηκε μόλις τη Δευτέρα το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα από τον ΕΣΑΚΕ. Και λέγοντας Δευτέρα εννοούμε την 24η του Οκτώβρη, δηλαδή πέντε μέρες πριν το παιχνίδι.

Η ομάδα της Πάτρας επικαλέστηκε αδυναμία να βρει ξενοδοχείο στη θεσσαλική πόλη λόγω του τριημέρου της 28ης, κράτηση νωρίτερα δεν μπορούσαν να κάνουν και κάπως έτσι προήλθε η περιβόητη αναβολή.

Πιο αναλυτικά και αυτό που αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/10 στις 17:00, αναμέτρηση, μεταξύ των ομάδων Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League 2022-2023, αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η Παρασκευή 30/12 στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ Sports».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0