Basket Talk

Παρτιζάν: Θα απουσιάσουν οι διεθνείς της από το ματς με τον Ολυμπιακό

Παρτιζάν: Θα απουσιάσουν οι διεθνείς της από το ματς με τον Ολυμπιακό
Η Παρτιζάν έδωσε το «ok» στους διεθνείς παίκτες της για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου παρά την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, για τη EuroLeague.
Πολύ πιθανό να μην έχει στην διάθεσή της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τους διεθνείς της η Παρτιζάν, καθώς η σερβική ομάδα έδωσε το πράσινο φως ώστε αυτοί να μπορούν να συμμετέχουν με τις εθνικές τους στα  «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 11 και 14 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, έκανε σαφές ότι η Παρτιζάν θα παραχωρήσει κανονικά παίκτες της στην Εθνική Σερβίας, παρά τα ματς για την EuroLeague.

«Αυτό το ματς συμπίπτει με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Παρτίζαν έχει διαθέσιμους όλους τους Σέρβους παίκτες της και θα παραμείνει σε αυτό το δρόμο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα σημαντικό ματς, όπως αυτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα, αλλά θα πολεμήσουμε με όλο μας το μεγαλείο για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, το οφείλουμε στους φιλάθλους μας», δήλωσε ο Μιχαήλοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0