Basket Talk

Γκρίζλις - Νετς 134-124: Ο Μοράντ έστειλε τον Σίμονς στα αποδυτήρια και τον… χαιρετούσε! (video)

Γκρίζλις - Νετς 134-124: Ο Μοράντ έστειλε τον Σίμονς στα αποδυτήρια και τον… χαιρετούσε! (video)

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε στην αναμέτρηση των Γκρίζλις με τους Νετς, ο Μοράντ αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής. Άφησε την μπάλα να κυλήσει μέχρι και το κέντρο, εκνεύρισε τον Σίμονς, αυτός του έκανε το 6ο του φάουλ στο ματς και αποβλήθηκε, με τον παίκτη των γηπεδούχων να τον χαιρετά ειρωνικά, όσο κατευθυνόταν προς τον πάγκο.

Ο Τζα Μοράντ προκάλεσε την αποβολή του Μπεν Σίμονς με 6 φάουλ και φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, καθώς χαιρετούσε τον αντίπαλό του, όσο αυτός κατευθυνόταν προς τον πάγκο, σε μία επική στιγμή στο ματς τον Γκρίζλις με τους Νετς!

Αναλυτικότερα, οι Γκρίζλις είχαν... σεληνιασμένους τους Τζα Μοράντ και Ντέσμοντ Μπέιν που σημείωσαν από 38 πόντους ο κάθε ένας, αλλά απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος, που προσέφερε μία επική στιγμή στο κοινό, 8 λεπτά πριν τη λήξη.

Ο άσσος του Μέμφις άφησε τη μπάλα να κυλήσει στο παρκέ, γύρισε να κοιτάξει τον προπονητή του έχοντας απόλυτη επίγνωση του τί γίνεται γύρω του. Ο Σίμονς τον πλησίασε και του έκανε το 6ο φάουλ της στατιστικής του.

Συνεπώς αποβλήθηκε και όσο αυτός κατευθυνόταν στον πάγκο, ο Μοράντ γελούσε και τον χαιρετούσε, διασκεδάζοντας για το κατόρθωμά του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0