Basket Talk

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αγχώθηκε αλλά πήρε το Λιγκ Καπ στην παράταση, πριν τον Παναθηναϊκό!

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αγχώθηκε αλλά πήρε το Λιγκ Καπ στην παράταση, πριν τον Παναθηναϊκό!
Την ίδια ώρα που ο Παναθηναικός είχε μία εύκολη βραδιά στη Νίκαια, η προσεχής του αντίπαλος για την 5η στροφή της Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ τα έβρισκε... σκούρα για το Λιγκ Καπ Ισραήλ. Εν τέλει όμως, αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο, επικράτησε με 88-84 (73-73 κανονική διάρκεια) της συμπολίτισσας Χαποέλ.
Τροπαιούχα θα υποδεχτεί τον Παναθηναικό την προσεχή Πέμπτη (27/10, 21:05) η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία δυσκολέυτηκε, χρειάστηκε την παράταση αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση της συμπολίτισσας Χαποέλ με 88-84 στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Για την «ομάδα του λαού», η οποία προέρχεαι από το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα», πρώτος σκόρερ ήταν ο Πόιθρες με 24 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ στο έξτρα πεντάλεπτο, κομβική ήταν η συνεισφορά του Λορέντσο Μπράουν (20 π. συνολικά και 9 ασίστ σε 40λεπτά συμμετοχής). Στην αντίπερα... όχθη, 23 πόντους σημείωσε ο Μάνφορντ.

Πλέον η Μακάμπι στρέφει την προσοχή της στις ευρωπαικές υποχρεώσεις και τον Παναθηναικό (27/10, 21:05) σε ένα κατάμεστο Γιαντ Ελιάου, θέλοντας να διευρύνει το σερι της στις τρεις νίκες και να ανέβει στο 4-1.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0