Basket Talk

Ράντονιτς: «Κάναμε κακό παιχνίδι με την Άλμπα, πρέπει να αντιδράσουμε»

Ράντονιτς: «Κάναμε κακό παιχνίδι με την Άλμπα, πρέπει να αντιδράσουμε»

Όσα ανέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 94-65 και στρέφει το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Ντέγιαν Ράντονιτς στις καθιερωμένες δηλώσεις στάθηκε στη βελτίωση που περιμένει από την ομάδα του και την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει η Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντοντις: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονακό εντός 48 ωρών. Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση.

Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0