Basket Talk

ΝΒΑ: Ντεμπούτο με... άγριες διαθέσεις από Μπανκέρο και άλλους ρούκι (video)

ΝΒΑ: Ντεμπούτο με... άγριες διαθέσεις από Μπανκέρο και άλλους ρούκι (video)
Το ΝΒΑ επέστρεψε και αρκετοί ρούκι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν "καυτά" στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.
Σχετικά Άρθρα
Επιστροφή στην μπασκετική καθημερινότητα με το ΝΒΑ να μπάινει και πάλι στις ζώες μας. Σήμερα τα ξημερώματα γίνανε δυνατές αναμετρήσεις, με αρκετούς ρούκι παίκτες να δηλώνουν βροντερό παρών με το "καλημέρα".

Αρχικά ο νούμερο ένα του περσινού draft, Πάολο Μπανκέρο, ξεδίπλωσε το ταλέντο του κόντα στους Πίστονς, όμως δεν ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η ομάδα του με νίκη (113-109). Ο νεαρός σταρ των Μάτζικ, είχε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, σε 35' συμμετοχής, δείχνοντας πως δεν έχει μεγάλη ανάγκη από χρόνο προσαρμογής στο ΝΒΑ. Με την απόδοσή του, έγραψε και ιστορία καθώς γίνεται το πρωτό νούμερο ένα pick, που έχει 20+ πόντους, 5+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ σε πρεμιέρα, μετά τον ΛεΜπρόν το 2003.
Ο Μπανκέρο δεν ήταν όμως ο μόνος ρούκι που έκανε δυνατό ντεμπούτο. Το νούμερο τρία του draft, Τζαμπάρι Σμιθ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Χοκς, όμως ούτε η δική του ομάδα (Ρόκετς) κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το Χιούστον γνώρισε την ήττα με 117-107, με τον Σμιθ να έχει 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 33'. Το τρομερό ξεκίνημα των ρούκι "κλείνει" ο Τζέιντεν Άιβι των Πίστονς, ο οποίος ήταν του νούμερο πέντε του draft. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι Πίστονς επικράτησαν των Μάτζικ, με τον νεαρό να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, έχοντας 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Παναγιώτης Ραμαντάνης 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0