Basket Talk

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 94-65: Πρωτοφανής διασυρμός από τα «δεύτερα» της Άλμπα (video)

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 94-65: Πρωτοφανής διασυρμός από τα «δεύτερα» της Άλμπα (video)
O Παναθηναϊκός έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την «Mercedes Benz Arena», καθώς ητήθηκε με σκορ 94-65 από το ελλιπές ρόστερ της Άλμπα Βερολίνου.

Απογοήτευση για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς η οποία ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από την... μισή ομάδα της Άλμπα. Με κορυφαίο τον Λουκ Σίκμα, η ομάδα του Βερολίνου πήρε σπουδαία νίκη, παρότι απουσίαζαν οι 4 τραυματίες Λο, Τίμαν, Σμιθ και Έρικσον.

Στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναίκός έμεινε πολύ χαμηλά στο σκοράρισμα και είδε τους Γερμανούς να αποκτούν από νωρίς προβάδισμα, αφήνωντας το «τριφύλλι» άποντο για πέντε λεπτά (6'20'' - 1'08'') και τρέχοντας εκπληκτικό σερί 12-0.

Εν συνεχεία, ο Άντριους πήρε φωτιά και διατήρησε τους πράσινους ζωντανό, πετυχαίνοντας 13 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Παρ' όλα αυτά η Άλμπα συνέχισε να τους πληγώνει, με τον σταθερά καλό Σίκμα, αλλά και με τον Κουμάντζε, ο οποίος με διαδοχικά καλάθια αποτέλεσε πρόβλημα στον Παπαγιάννη, λίγο πριν την έλευση του ημιχρόνου. Έτσι οι παίκτες του Ίσραελ Γκονζάλες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ τους προβάδισμα στο +10.

Η έλευση της τρίτης περιόδου αποδείχθηκε καταστροφική για τους παίκτες του Ράντονιτς, οι οποίοι κατόρθωσαν πέτυχαν το πρώτο τους καλάθι έπειτα από 5'42'' λεπτά παιχνιδιού! Την ίδια ώρα οι Βερολινέζοι έτρεξαν το δικό τους 17-0, είδαν τον Πάρις Λι να βγάζει αντίδραση με τέσσερις διαδοχικούς πόντους, αλλά έκλεισαν την περίοδο με την διαφορά στο +19.

Για οποιονδήποτε είχε αμφιβολίες για το αν το παιχνίδι έχει κριθεί,  οι γηπεδούχοι φρόντισαν να τις εξαφανίσουν, τρέχοντας από νωρίς στην τέταρτη περίοδο σερί 10-0 και εκτοξέυοντας την διαφορά στο +25 (7'40'' πριν την λήξη). Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην προσπάθεια και εν τέλει ηττήθηκε... με το 94-65 να μην είναι διόλου κολακευτικό υπέρ του.


Tα δεκάλεπτα: 
17-9, 43-33, 64-45, 94-65

Τα στατιστικά του αγώνα.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0