Basket Talk

Βατούτιν: «Είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε με τον περιορισμό της ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν: «Είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε με τον περιορισμό της ΤΣΣΚΑ»

Ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει η ΤΣΣΚΑ μετά την απόφαση για τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τη Euroleague, στεκόμενος μεταξύ άλλων και στον οικονομικό αντίκτυπο αυτού.

Για την απόφαση να λάβει χώρα η Euroleague της σεζόν 2022-23 χωρίς τις ρωσικές ομάδες μίλησε ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε Mozzartsport, αναφέροντας επίσης πως η «ρωσική αρκούδα» αναμένει εξηγήσεις νομικού περιεχομένου.

«Κινηθήκαμε νομικά στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου με αίτημα να ληφθούν προσωρινά μέτρα λόγω του αποκλεισμού μας από τη διοργάνωση και την επιστροφή του συλλόγου στην EuroLeague. Το αίτημα απορρίφθηκε. Στη συνέχεια καταθέσαμε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης και περιμένουμε νέα απόφαση. Η διαδικασία προχωρά από ειδικούς νομικούς, ο σύλλογος δεν αφιερώνει χρόνο σε αυτό. Κατανοούμε πως το να δοθεί λύση σήμερα είναι πρακτικά αδύνατο. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα λάβουμε νομικές διευκρινήσεις της κατάστασης».

Και συμπλήρωσε: «Ο αποκλεισμός επηρέασε τις δραστηριότητες του συλλόγου από όλες τις απόψεις. Οι ιδιοκτήτες και οι χορηγοί βρίσκονται εν μέσω κρίσης και δεν ενδιαφέρονται να ξοδέψουν πολλά χρήματα μόνο για να συμμετάσχουν στη VTB League. Γι' αυτό άλλωστε μειώθηκε το μπάτζετ. Έχουμε αποχωρήσει από την διεθνή σκηνή, επόμενος ο ρόλος της ΤΣΣΚΑ στο παγκόσμιο μπάσκετ περιορίζεται. Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με αυτό» είπε ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0