Basket Talk

ΛεΜπρόν: Ο αειθαλής King James ήταν εκπληκτικός αλλά... μόνος στην ήττα από τους Γουόριορς

ΛεΜπρόν: Ο αειθαλής King James ήταν εκπληκτικός αλλά... μόνος στην ήττα από τους Γουόριορς

Τι και αν τα χρόνια πέρασαν, ο «βασιλιάς»,  Λεμπρόν Τζέιμς, παραμένει… τυφώνας και στην 20η του χρονιά στο ΝΒΑ, μπαίνοντας ταυτόχρονα σε ένα κλειστό club αθλητών!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο ΛεΜπρόν παραμένει «μαγικός» για τον κόσμο του μπάσκετ. Δεν τον σταματάει τίποτα και δείχνει αποφασισμένος στην 20η σεζόν της καριέρας του για να φτάσει ψηλά με τους Λέικερς.

Το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν επιφύλασσε ντέρμπι ανάμεσα σε Ουόριορς και Λέικερς με τον «βασιλιά» να τελειώνει το ματς με σχεδόν triple-double (31 πόντοι, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ).

Η εξαιρετική του αυτή εμφάνιση, δεν ήταν αρκετή για να μπορέσει να πάρει τη νίκη η ομάδα του, καθώς οι πρωταθλητές Γουόριορς επικράτησαν με 123-109 με τον Στεφ Κάρι να είναι ο MVP με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, ο ΛεΜπρόν κατάφερε να πετύχει ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ. Μπήκε σε μία λίστα όπου μόνο ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχουν καταφέρει να μπουν.

Έγινε ο τρίτος παίκτης που σκοράρει πάνω από 30 πόντους σε ένα παιχνίδι στην 20η του σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Νοβίτσκι το έχει καταφέρει μία φορά, ο Κόμπι Μπράιαντ έξι, αλλά άμα κρίνουμε από την απόδοση του «βασιλιά» έχει σκοπό να σπάσει ή να φτάσει πολλά ρεκόρ ακόμη και ας έφτασε το 37ο έτος της ηλικίας του.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0