Basket Talk

Γκονθάλεθ: «Ομάδα με πολύ ταλέντο ο Παναθηναϊκός»

Γκονθάλεθ: «Ομάδα με πολύ ταλέντο ο Παναθηναϊκός»

Ο Ίσραελ Γκονθάλεθ εκθείασε το ταλέντο που έχει ο Παναθηναϊκός, σε δηλώσεις του ενόψει την αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με το «τριφύλλι».

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου παραχώρησε δηλώσεις λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (19/10, 21:00) για την EuroLeague, με τον τεχνικό να τονίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και καλή άμυνα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο και έναν προπονητή, ο οποίος τους κάνει να δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως συνήθως και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και ο Γιάνι Γουέτζελ της ομάδας του Βερολίνου: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμη δυνατή μάχη. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Γερμανίας τη Δευτέρα (17/10) είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα στο επόμενο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0