Basket Talk

Ράντονιτς: «Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα»

Ράντονιτς: «Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα»
Δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Άλμπα (19/10, 21:00).
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Γερμανία, για την αναμέτρηση με την Άλμπα (19/10, 21:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο προπονητής των «πρασίνων», παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας ότι περιμένει μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες του, για να βρει τη 2η νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα η οποία έχει μόλις δύο νεους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι γνωριζονται μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0