Basket Talk

Λυκογιάννης: «Με τον Καστρίτη μένουμε «μαζί», έχουμε πιεί και καφέ»

Λυκογιάννης: «Με τον Καστρίτη μένουμε «μαζί», έχουμε πιεί και καφέ»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Άρης Λυκογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στον απόηχο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όχι μόνο δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον ομόλογό του, Γιάννη Καστρίτη, αλλά πως έχουν πιεί και καφέ παρέα.

Τα αυτονόητα, που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο, ξεκαθάρισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας σε συνέντευξη του, δύο μέρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στο αντίπαλο δέος της πόλης, Άρη. Ο έμπειρος κόουτς έδωσε ενωτικό μήνυμα, που συμπεριλαμβάνει τους Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς, μιλώντας για τη σχέση του με τον προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Με τον Γιάννη (σσ. Καστρίτη) μένουμε στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών και μάλιστα στον ίδιο όροφο. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και μάλιστα μια μέρα ήπιαμε και καφέ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ίβκοβιτς με τον Ομπράντοβιτς, όταν ήταν στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, έτρωγαν μαζί ψάρια και εμείς στην Ελλάδα το κάναμε είδηση, ενώ επρόκειτο για κάτι αυτονόητο.

Είμαστε δύο επαγγελματίες, αντίπαλοι στο γήπεδο για σαράντα λεπτά, αλλά στην κοινωνική μας ζωή κα θα φάμε και θα πιούμε καφέ».

Πηγή: ertsports.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0