Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ο Βασίλης έχει όλα τα εχέγγυα»

Μπαρτζώκας: «Ο Βασίλης έχει όλα τα εχέγγυα»

O κόουτς Μπαρτζώκας μίλησε μεταξύ άλλων για το Βασίλη Σπανούλη, απαντώντας στην ερώτηση για τo τι συμβουλή θα του έδινε σε αυτή τη νέα καριέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο παρκέ αναφέροντας βέβαια πως υπήρχαν λόγοι για αυτό. Ένας από αυτούς ήταν ο Βασίλης Σπανούλης και η γιορτή που του επεφύλασσαν όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον V-Span και τι συμβουλή θα του έδινε, ως ένας προπονητής σε συνάδελφό του. «Νιώθω πολύ καλά που στον Ολυμπιακό αναγνωρίζονται κάποιες αξίες και από τη διοίκηση και από τον κόσμο. Το επάγγελμα του προπονητή είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του παίκτη και θέλει τριβή. Ο Βασίλης βρήκε ένα ιδανικό περιβάλλον, έχει όλα τα εχέγγυα. Δεν έχω συμβουλέψει ποτέ κανέναν και δεν θα το κάνω τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω και το λέω με τους συνεργάτες μου είναι ότι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιον προπονητή είναι να... απολυθεί κάποια στιγμή στην καριέρα του, για να γίνει καλύτερος. Εμένα ας πούμε με βοήθησε πολύ που έφυγα από τον Ολυμπιακό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0