Basket Talk

Σπανούλης: «Γύρισα στο δεύτερό μου σπίτι»! (video)

Σπανούλης: «Γύρισα στο δεύτερό μου σπίτι»! (video)

Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στο γήπεδο που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε όσο λίγοι και ένιωσε πολύ οικεία, σαν να γυρίζει στο σπίτι του, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Το πρόσωπο της ημέρας στον μπασκετικό κόσμο είναι δίχως αμφιβολία ο Βασίλης Σπανούλης. Ο νυν κόουτς του Περιστερίου και «θρύλος» του αθλήματος γύρισε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού. Για τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η συνάντηση μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το ματς της 2ης αγωνιστικής της Basket League.


Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ένιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα στο γήπεδο που πέρασα 11 φανταστικά χρόνια. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω, πάρα πολλούς φίλους. Όταν με ρωτούσαν όλη τη βδομάδα πως νιώθω που θα πάω πίσω στο ΣΕΦ, τους έλεγα τέλεια. Έιναι σαν να γυρίζω στο δευτερό μου σπίτι πίσω. Μόνο ωραία νιώθεις όταν γυρίζεις σε τέτοια μέρη και πραγματικά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμά τους».

Για το αν μπερδεύτηκε και πήγε να μπει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Στην αρχή μου κακοφάνηκε που μπήκα από γύρω, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση. Είδα πολλούς φίλους, τους προέδρους. Στο τέλος είδα και τον Πρίντεζη, το φιλαράκι μου, που έχουμε περάσει τόσες στιγμές. Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και πρέπει να το αποδεχτούμε».

Όσον αφορά την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Πολύ δύσκολα θα ακούσω το όνομά μου ως προπονητής σε άλλο γήπεδο. Το δέσιμο το δικό μου με τον Ολυμπιακό πάει στα επίπεδα λατρείας. Αυτό που εισπράττω εγώ και η οικογένειά μου δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά θέλω να ξέρουν ότι τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Το κέρδισα με την αγάπη μου και τη δουλειά μου στο μπάσκετ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0