Basket Talk

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ (video)

Ο εμβληματικός Βασίλης Σπανούλης γυρίζει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά υπό την ιδιότητα του προπονητή, ως αντίπαλος και το BN Sports είναι εκεί για να σας δώσει εικόνα και ήχο από το «ερυθρόλευκο» καλωσόρισμα.

Kill-Bill η επιστροφή. Για πρώτη φορά, ο «θρύλος» του Ολυμπιακού και του ευρωπαικού μπάσκετ πάτησε παρκέ με... γραβάτα και κοστούμι και οι φίλοι των Πειραιωτών είναι εκεί για να τον υποδεχθούν. Όπως και το BN Sports.
Η αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τον... αντίπαλο προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Περιστέρι


Πάντα στο πλευρό του V-Span η αγαπημένη του σύζυγος, Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έφτασε από νωρίς στο φαληρικό γήπεδο για αυτή τη μεγάλη μέρα.
Ο αθλητής Βασίλης Σπανούλης σημαίνει πολλά για τον οργανισμό του Ολυμπιακού και στο matrix του ΣΕΦ δεν θα μπορούσε να μην παίζει βίντεο αφιερωμένο σε εκείνον. 
Ή να μην τον καλωσορίσει στον επίσημο λογαριασμό του. Βασίλη Σπανούλη welcome back.
Έζησαν μαζί τα πάντα αυτά τα 10 χρόνια που συνυπήρχαν στον Πειραιά. Χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, ανατροπές, αποκλεισμούς. Όλα τα έκαναν μαζί. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο., αρχηγός και υπαρχηγός. Δεν γινόταν να λείπει ο Γιώργος Πρίντεζης από ένα απόγευμα σαν αυτό.
Η προσφορά του ήταν τεράστια. Σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, άλλαξε τον ρου μιας ολόκληρης ομάδας. Και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν ξεχνούν. Τον τίμησαν, όπως και ο χορηγός των «ερυθρολέυκων», Βwin.

«Δεν ήταν εύκολο και για εκείνον να κοουτσάρει έναν παίκτη του δικού μου βεληνεκούς σε προχωρημένη ηλικία», είπε πριν λίγες μέρες ο V-Span ερωτώμενος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη μεταξύ τους σχέση. Ήρθε η ώρα να να τεθούν αντιμέτωποι και υπό την ίδια ιδιότητα. Το παρόν και το μέλλον στον πάγκο του Ολυμπιακού; Θα φανεί.

Συζήτηση αρχηγικού επιπέδου. Ο νυν κάπταιν των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου, δεν βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα και με τη λήξη του α' ημιχρόνου βρήκε λίγο χρόνο για να... τα πει με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ας φωνάξουν και το Σπανούλη για να συμπληρωθεί η τριπλέτα.
Μπορεί σήμερα το απόγευμα να ανήκει στον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο οι Σάσα Βεζένκοφ, Κώστας Σλούκας και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έχουν και εκείνοι τα... τυχερά τους.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0