Basket Talk

Καστρίτης: «Εάν σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα δεν είμαι στο 100%, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Καστρίτης: «Εάν σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα δεν είμαι στο 100%, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα»
Όσα ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ

Βαριά ήττα υπέστη από τον ΠΑΟΚ ο Άρης στη 2η αγωνιστική της Basket League και ο Γιάννης Καστρίτης δεν έκρυψε την απογοητευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του. 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, ήταν δίκαιη καθώς παρουσιάστηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, εμείς από την πλευρά μας φαίνεται που πρέπει να βελτιωθούμε και να εστιάσουμε. Παρά το καλό ξεκίνημα, δεν εκμεταλλευτήκαμε το momentum ώστε να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα και από εκεί και έπειτα χάσαμε όλα τα δεκάλεπτα.

Αντίστοιχα με το πρώτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε και στην τρίτη να καλύψουμε τη διαφορά ώστε να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις δεν τα καταφέραμε ως το τέλος. Εάν σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα δεν είμαι στο 100%, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς, όταν θα είμαστε συνεπείς θα νιώθουμε καλύτερα και ο αντίπαλός μας πιο άβολα. Αυτό το κάναμε λίγες φορές και γι' αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ έφτασε δίκαια στη νίκη», ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0