Basket Talk

Μπέικον: «Pana, Pana, Pana» (video)

Μπέικον: «Pana, Pana, Pana» (video)
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ψηφίζουν Μπέικον και εκείνος δεν μένει ασυγκίνητος. 
Live μετάδοση στο Instagram έκανε ο Ντουέιν Μπέικον, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να τον «βομβαρδίζουν» με τριφύλλια κι εκείνον να απαντάει «Pana, Pana, Pana»!

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ μετακόμισε μεσούσης της περσινής σεζόν στην Μονακό και έκανε τους φίλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ να εντυπωσιαστούν με το ταλέντο του. Το καλοκαίρι πολλοί περίμεναν ότι ο Μπέικον όχι απλά θα παραμείνει στην Euroleague, αλλά θα είναι και αρκετά περιζήτος. Η πραγματικότητα δεν ήταν όμως αυτή και όπως έχει ακουστεί/γραφτεί ο λόγος που αρκετές ομάδες απέφυγαν να συνεργαστούν μαζί του είναι ο δύσκολος χαρακτήρας του. 

Κάπως έτσι ο Μπέικον ψάχτηκε για επιστροφή στο NBA, πήγε στο training camp των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά τελικά κόπηκε.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι ελπίδες των οπαδών του «τριφυλλιού» για μια ενδεχόμενη μετακόμιση του Αμερικανού στο ΟΑΚΑ ζωντάνεψαν, μιας και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη σε αυτή τη θέση. 

Το αν η αντίδραση του παίκτη στα σχόλια των οπαδών των «πρασίνων» έχει κάποια βαθύτερη προέκταση ή αν απλά ήταν ο τρόπος του να ανταποδώσει την αγάπη που λαμβάνει μένει να φανεί. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0