Basket Talk

Μέξας: «Μεγάλη τιμή για εμένα ο Ιωνικός»

Μέξας: «Μεγάλη τιμή για εμένα ο Ιωνικός»
Ο νέος προπονητής του Ιωνικού, Κώστας Μέξας, πραγματοποίησε τις πρώτε του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Επιστροφή στους πάγκους για τον Κώστα Μέξα, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα της Νίκαιας για να αντικαταστήσει τον Άγγελο Τσίκληρα. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα συναισθήματα του, για την δουλειά του προκατόχου του, αλλά και για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/10) απέναντι στον Προμηθέα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καταρχάς είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Ιωνικός. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ελπίζω ότι τόσο με την δουλειά των συνεργατών μου όσο και με την δουλειά των παιχτών, να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στο staff και φυσικά στον coach τον Άγγελο Τσίκληρα. Σε μία δύσκολη κατάσταση με την ομάδα ανέτοιμη από την προετοιμασία, πέτυχε μία νίκη η οποία νομίζω θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον. Ελπίζω μέσα από την δουλειά η ομάδα να φέρει και άλλα αντίστοιχα αποτελέσματα, ώστε στο τέλος της σεζόν να είμαστε ευχαριστημένοι. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος αποτελεί τον έκτο μας παίκτη, γεγονός που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Αναφορικά με τον Προμηθέα, πρόκειται για μία πολύ δυνατή και έτοιμη ομάδα, γεγονός που απέδειξε και με την επικράτηση του στην Ευρώπη απέναντι στην Τρέντο. Εμείς θα πάμε για να παλέψουμε, θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί αν γίνεται για 40 λεπτά. Είναι δεδομένο και το γνωρίζουμε ότι δεν βρισκόμαστε στο 100%, είναι μία κατάσταση που όλοι πρέπει να διαχειριστούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0