Basket Talk

Σκαριόλο: «Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη στην Euroleague, ύστερα από 15 χρόνια»

Σκαριόλο: «Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη στην Euroleague, ύστερα από 15 χρόνια»

Όσα ανέφερε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε με 66-63 της Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, μια ιστορική νίκη τόσο γιατί είναι η πρώτη στη φετινή διοργάνωση όσο και γιατί είναι η πρώτη στη EuroLeague ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του και συμπλήρωσε πως οι παίκτες του βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση για να γίνουν καλύτερη ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Παίξαμε με την ίδια ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή την αμυντική προσπάθεια θέλουμε να έχουμε για καιρό. Ήμασταν συνεπείς στην άμυνα, ακόμα και αν κάναμε λάθη στην επίθεση. Έχουμε παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν στην Euroleague, αγωνίζονται στη διοργάνωση για πρώτη φορά. Στην άμυνα, όμως, ήμασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι. Πήραμε ένα προβάδισμα που αξίζαμε, αλλά δεν το κρατήσαμε, λόγω της επίθεσής μας.

Δεν επιτεθήκαμε σωστά στις αλλαγές. Όμως, κρατήσαμε την κυριαρχία μας από την άμυνα και κάναμε τη δουλειά κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Μπάγερν. Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη μας, την πρώτη ύστερα από 15 χρόνια στην Euroleague. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν είναι τόσο ώριμη. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και αθλητές που θα μάθουν πώς να αγωνίζονται στην Euroleague. Ωστόσο, βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0