Basket Talk

Χεζόνια:« Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ήμουν το πρόβλημα»

Χεζόνια:« Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ήμουν το πρόβλημα»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για την αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ενόψει του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε ξανά στην αποχώρηση του από τον «εξάστερο».

Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται ξανά απέναντι στη Ρεάλ στο αποψινό Clasico του «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague(13/10, 21:30) και ο Μάριο Χεζόνια πραγματοποίησε δηλώσεις στο Basketnews για την παρουσία του στους «πράσινους», αλλά και το μέγεθος του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, διαφημίζοντας το ως «το κορυφαίο rivalry της Ευρώπης».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Στην Ευρώπη η πίεση είναι μεγάλη για τις ομάδες. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει. Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη είναι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Με μεγάλη διαφορά. Το κορυφαίο rivalry στην Ευρώπη. Ακολουθεί το Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας. Στο "Clasico" το κοινό είναι πιο ήρεμο, αλλά είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα και η ατμόσφαιρα πολύ όμορφη», ανέφερε για το ελληνικό ντέρμπι.

Για την «πονεμένη» ιστορία με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Ηθελα να μείνω εκεί. Ήθελα να γίνει έτσι όπως το σκεφτόμουν. Αλλά όταν είσαι παίκτης... Όταν είσαι ειλικρινής, στο τέλος της ημέρας αυτό επιστρέφει σε σένα. Δεν πρέπει να μιλάς τόσο ανοικτά, έστω και αν είχα τις καλύτερες προθέσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν μία ιδανική κατάσταση για μένα, που έκανα reset σε όλα τα επίπεδα. Λάτρεψα το μέρος. Ήθελα να μείνω, αλλά όλα ανατράπηκαν και φάνηκε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δεν ήθελα να έρθω στο ΟΑΚΑ με άλλη ομάδα. Αυτή ήταν η αληθινή μου πρόθεση. Αλλά όλο αυτό γύρισε προς τα μένα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0