Basket Talk

Σπανούλης: «Μπορεί στο μέλλον να συμφιλιωθούμε με τον Ομπράντοβιτς» (video)

Σπανούλης: «Μπορεί στο μέλλον να συμφιλιωθούμε με τον Ομπράντοβιτς» (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων και για τους προπονητές που τον επηρέασαν περισσότερο, στεκόμενος στον ιδιοφυή Ομπράντοβιτς, το «δάσκαλο» Ίβκοβιτς, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη συνεργασία που είχε με τον Μπαρτζώκα.

Ο Kill Bill φιλοξενήθηκε στην Cosmote ΤV και την εκπομπή Pick n' Roll και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε. Ειδική μνεία έκανε φυσικά σε Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Γιαννάκη και τον last but not least, Γιώργο Μπαρτζώκα και τη μεταξύ τους σχέση.


Αναλυτικότερα η τοποθέτησή του
V-Span:

«Από όλους τους ανθρώπους μαθαίνεις κάτι. Όλους πρέπει να τους ακούς. Άλλοι με έχουν εμπνεύσει περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Τους ευχαριστώ όλους. Ο κύριος Ομπράντοβιτς ήταν ένας καταπληκτικός κόουτς. Ιδιοφυής. Ασύλληπτα δουλευταράς. Ανεβάζει τους παίκτες με όλα αυτά που σου μάθαινε. Τον ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έμαθε στο μπάσκετ και τη ζωή. Θα δείξει στο μέλλον αν θα φιλιώσουμε. Το 2017 νομίζω ναι, μπήκαμε στο ίδιο ασανσέρ. Ο Ίβκοβιτς ήταν δάσκαλος. Στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε πέρυσι. Τρομερός οργανωτικά. Σου έδινε τρομερή ψυχολογία. Με βοήθησε να κάνω την έκρηξη μου στον Ολυμπιακό. Θυμάμαι ιδέες που μοιραζόμουν με τους προπονητές. Και με Ομπράντοβιτς και με Ίβκοβιτς, Μπαρτζώκα, Τρινκιέρι, Μπλατ. Τους εμπιστευόμουν. Είχα καλή σχέση με όλους. Οι περισσότεροι ήξεραν πως θα ασχοληθώ με το μπάσκετ. Ο Γιαννάκης μου φερόταν σαν παιδί του. Τον σέβομαι απεριόριστα και το ξέρει. Με πήρε και στην Εθνική και ας του έλεγαν γιατί πήρε παίκτη από το Μαρούσι».

Ερωτώμενος ποιο συγκεκριμένα για τον κόουτς Μπαρτζώκα και την μεταξύ τους σχέση:

«Πιστεύω ότι τα μεγαλώνουν τα ΜΜΕ. Ήμασταν 3 χρόνια συνεργάτες, πήραμε μαζί Euroleague. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν ήταν εύκολο και για εκείνον να κοουτσάρει έναν παίκτη του δικού μου βεληνεκούς σε προχωρημένη ηλικία. Πιστεύω στο τέλος της ημέρας, κρατάμε τις όμορφες στιγμές και τα όσα ζήσαμε. Πολλές φορές ένας άνθρωπος μπορεί να πει κάτι και να το μεταφράσουμε διαφορετικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0