Basket Talk

Λαρεντζάκης: «Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο» (video)

Λαρεντζάκης: «Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο» (video)
Ο «καυτός» στη Βαρκελώνη, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της νικηφόρας πρεμιέρας του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα και στάθηκε στη σημασία της άμυνας.
Αναλυτικότερα το όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ λίγες στιγμές μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Πάτρα: 

«Σήμερα μας έλειπαν oι Παπανικολάου, Κάνααν, Φαλ ενώ και ο Τζόελ (σ.σ. Μπολομπόι) είχε πρόβλημα στο ημίχρονο. Θεωρώ ότι εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, είμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και φτάσαμε σε μια φαινομενικά εύκολη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Το κλειδί για φέτος, όπως και πέρσι, θα είναι η άμυνά μας. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλό μας. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά».

Ο «Λάρι» ρωτήθηκε και για την ατάκα που είπε μετά το πρώτο τρίποντο με την Μπαρτσελόνα, όταν γύρισε προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και φώναξε: «Θα τα βάλω όλα». Παραδέχθηκε, λοιπόν πως: «Ναι, το είπα» και πρόσθεσε ότι: «Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα και το EuroBasket είναι παρελθόν. Η χρονιά είναι τεράστια και κάθε νίκη μετράει στην EuroLeague. Ακολουθεί το ματς με τη Ζάλγκιρις. Δεν μας αρέσει να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών αλλά με καλή προετοιμασία από αύριο, θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0