Basket Talk

Euroleague: Οι αρχηγοί των ομάδων ψήφισαν… Κλάιμπερν ως την κορυφαία μεταγραφή!

Euroleague: Οι αρχηγοί των ομάδων ψήφισαν… Κλάιμπερν ως την κορυφαία μεταγραφή!

Ο λόγος δόθηκε στους πρωταγωνιστές και εκείνοι «μίλησαν». Οι κάπτεν των 18 ομάδων συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία της Euroleague και έδειξαν τις προτιμήσεις τους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

Η μετακίνηση του Γουίλ Κλάιμπερν στην Εφές Ανατολού ψηφίστηκε ως η καλύτερη μεταγραφή της Euroleague 2022-23, λαμβάνοντας το 33,3 % των προτιμήσεων, με τον έτερο Έντουαρντς της Φενέρ να ακολουθεί με 16,67%.

Όσον αφορά τον πιο «πεινασμένο», αυτός θα είναι ο Νίκολα Μίτοριτς, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Νικ Καλάθης ακολουθεί στο 11,11%.

Στο ερώτημα για τον πιο δύσκολο, στην αντιμετώπιση, αντίπαλο Κλάιμπερν και Λάρκιν έχουν την πρωτοκαθεδρία με 16,67%, ενώ ως προς τον προπονητή που ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν στο παρκέ, η κορυφή ανήκει στον «μαθητή», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (27,78%) για να ακολουθήσει ο «δάσκαλος», Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 22,22%.

Τέλος, η πιο αγαπημένη έδρα, σύμφωνα πάντα σύμφωνα με τους αρχηγούς, είναι το Wizink Center της Ρεάλ Μαδρίτης (16,67%) και το «Ulker Sports and Event Hall» της Φενέρ με το ίδιο ποσοστό.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0