Basket Talk

Ντρέιμοντ Γκρίν: «Θα απέχω για ένα διάστημα - Απέτυχα ως ηγέτης και ως άντρας, συγγνώμη...» (video)

Ντρέιμοντ Γκρίν: «Θα απέχω για ένα διάστημα - Απέτυχα ως ηγέτης και ως άντρας, συγγνώμη...» (video)
Ο Ντρέιμοντ Γκριν ανακοίνωσε πως θα απέχει για άγνωστο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του, των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, για να ηρεμήσουν τα πράγματα και λόγω της ντροπής που αισθάνεται μετά την γροθιά στον Πουλ. Παράλληλα ζήτησε από τον συμπαίκτη του και την οικογένειά του. 
Σχετικά Άρθρα

Τα... παρατράγουδα συνεχίζονται για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς μετά τον καυγά του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση της ομάδας που έφερε τη γροθιά του 1ου στον 2ο, με το βίντεο που έχει διαρεύσει να έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, ακολούθησαν οι δηλώσεις του Γκριν... 

Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ της ομάδας και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ενημέρωσε πως θα απέχει τις επόμενες ημέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να ηρεμήσει τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του. Για να δώσει έτσι τον απαραίτητητο χρόνο στην ομάδα να... συνέλθει από το περιστατικό, που δικαιολογημένα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που αναμένεται να λείψει ο Γκριν, με την σεζόν να ξεκινά επίσημα στις 19 Οκτωβρίου, την ημέρα που οι Ουόριορς θα παραλάβουν τα δακτυλίδια των πρωταθλητών...

Παράλληλα ο Γκριν απολογήθηκε για την πράξη του, τόσο προς τον Πουλ, όσο και προς την οικογένειά του:

«Υπάρχει μία τεράστια ντροπή που προκύπτει από αυτό το βίντεο και όχι μόνο για εμένα. Αλλά είναι και η ντροπή που πρέπει να διαχειριστεί ο Τζόρνταν. Και επίσης η οικογένειά του. Ζήτησα συγνώμη και στην οικογένειά μου, αλλά και στους συμπαίκτες μου, τα αδέλφια μου. Δεν μπορώ να γίνω η αιτία να αποτύχουμε στο κυνήγι ενός ακόμα πρωταθλήματος. Νιώθω ότι απέτυχα ως ηγέτης. Απέτυχα ως άνδρας». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0