Basket Talk

NBA: «Ανεβασμένος» ο Ντόρσεϊ στην ήττα του Ντάλας – Σαρωτικοί οι Μπουλς χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο! (video)

NBA: «Ανεβασμένος» ο Ντόρσεϊ στην ήττα του Ντάλας – Σαρωτικοί οι Μπουλς χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο! (video)

Η κανονικότητα στον μικρόκοσμο του μπάσκετ επιστρέφει σιγά σιγά και στο NBA οι ομάδες βρίσκονται σε φάση pre-season. Πέρα από το Γιάννη όμως, υπάρχει και αλλού ελληνικό ενδιαφέρον με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ  να παρουσιάζεται βελτιωμένος στο δεύτερο ματς των Μάβερικς και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να βλέπει από τον πάγκο την «θυελλώδη» εμφάνιση των Μπουλς.

 

Εμφανώς καλύτερος ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ  στο δεύτερο ματς της pre-season του Ντάλας παρόλο που η ομάδα του ηττήθηκε με 110-105 από το Ορλάντο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 15 λεπτά και μέτρησε 8 πόντους με 0/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς έπαιξε 18 λεπτά και σημείωσε 16 πόντους, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.


Από την άλλη, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μπίλι Ντόνοβαν στη νίκη των «ταύρων» επί των Νάγκετς με 131-113. Ο Έλληνας ψηλός θυμίζουμε πως βρέθηκε στο Σικάγο με «Exhibit 10» συμβόλαιο ενόψει του training camp, διεκδικώντας φυσικά και μία θέση στο τελικό ρόστερ των Μπουλς.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0