Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω τουλάχιστον ακόμη 10 χρόνια»!

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω τουλάχιστον ακόμη 10 χρόνια»!

Σημαντική δήλωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα σε υποχρέωση και διασκέδαση, αναφορικά με το μπάσκετ, λέγοντας πως θέλει να αγωνίζεται για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα στην υποχρέωση και τη διασκέδαση, όταν παίζει μπάσκετ. Και για το παράδειγμά του χρειάστηκαν πέντε ποτήρια καφέ. Παράλληλα, εξήγησε ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια!

Αναλυτικότερα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BeinSports, ο Γιάννης ρωτήθηκε αν το μπάσκετ είναι κάτι διασκεδαστικό γι' αυτόν, μετά από τόσα χρόνια καριέρας.

Και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:

«Κάποιες μέρες ναι, άλλες όχι. Προσπαθώ να το κάνω διασκεδαστικό. Μερικές φορές το κορμί είναι τόσο πιασμένο, πονάει. Είσαι κουρασμένος, αλλά πρέπει να παίξεις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό κάνουν οι σπουδαίοι. Δε νομίζω ότι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι, ο ΛεΜπρόν, ο Μάτζικ δεν ένιωθαν κούραση. Αλλά κάθε μέρα είχαν την πειθαρχία, ξυπνούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Αγαπάς τη δουλειά σου, αλλά μερικές μέρες μπορεί να είσαι κουρασμένος. Μπορεί να πιω πέντε ποτήρια καφέ για να ξυπνήσω, αλλά το κάνεις. Ξέρεις ότι το αγαπάς και ξέρεις ότι αυτή ημέρα θα περάσει και η επόμενη θα είναι καλύτερη», είπε ο Αντετοκούνμπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0