Basket Talk

Γουεμπανιάμα: Νέα «όργια» από το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ! (video)

Γουεμπανιάμα: Νέα «όργια» από το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ! (video)

Ο «φόβος και ο τρόμος» έχει εξελιχθεί ο Βίκτορ Γουαμπενιάμα για την ομάδα της Ignite της G-league, αφού μετά την 37αρα προ δύο ημερών, σκοραρε άλλους 36 πόντους, υπό το βλέμμα του Ρούντι Γκομπέρ, σε ένα ακόμα απίστευτο σόου.

Θα τον βλέπουν στον ύπνο τους και θα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με κάποιον εφιάλτη. Είναι απίστευτα τα όσα κάνει μέσα στο παρκέ ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Η ελαστικότητα των κινήσεών του, η ευκολία του να τελειώνει τη φάση με όποιο τρόπο χρειαστεί. Τρομάζει και μόνο στην ιδέα πως σε ηλικία μόλις 17 χρονών είναι ικανός να γεμίσει τη στατιστική του σε όλους τους τομείς.

Η επιτομή του μέλλοντος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και όχι μόνο, Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκανε και πάλι «πράματα και θάματα» κόντρα στην Ignite και δίνει έναν ακόμα λόγο να «σφαχτούν» στο προσεχές Draft του 2023 για το ποιος θα τον διαλέξει.

Ο νεαρός Γάλλος, υπό το βλέμμα του συμπατριώτη του Ρούντι Γκομπέρ, σκόραρε 36 πόντους έχοντας μαζέψει και 11 ριμπάουντ. Ακόμα μοίρασε 4 ασίστ και είχε άλλα τέσσερα κοψίματα, προσφέροντας και θέαμα υψηλού επιπέδου μεταξύ άλλων. Για την ιστορία, το Μετροπόλιταν κέρδισε και πάλι 112-106 της Ignite, όμως μικρή σημασία έχει αυτό, όπως θα δείτε και στη συνέχεια.

Επειδή τα λόγια όμως είναι περιττά, πάρτε μία μικρή γεύση από τα προσεχώς του αθλήματος.

Μάνος Φρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0