Basket Talk

Μπακς - Χοκς 113-123: Σύντομο ντεμπούτο χωρίς... όργια για Γιάννη στο Άμπου Ντάμπι! (video)

Μπακς - Χοκς 113-123: Σύντομο ντεμπούτο χωρίς... όργια για Γιάννη στο Άμπου Ντάμπι! (video)

Το NBA αναπτύσσεται και πήγε στο Αμπού Ντάμπι στο πλαίσιο της pre-season με τους Μπακς να συναντούν τους Χοκς. Σε ένα ματς που... έκατσε στο δεύτερο ημίχρονο, τα «γεράκια» επικράτησαν με 123-113 . Σε λιγότερο από 21 λεπτά μέτρησε 19 πόντους ο Γιάννης, εντυπωσιακός ο Ντεζούντε Μάρει (25π.) στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Ατλάντα.

Ο κόσμος του NBA είναι πολύ «μαγικός» για να παραμένει κλειδαμπαρωμένος στις ΗΠΑ, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να φιλοξενούν τους «αστέρες» των Μπακς και των Χοκς. Και μπορεί ο Γιάννης να λάμπει με την παρουσία του στο Αμπού Ντάμπι, ωστόσο η παρέα του Τρε Γιανγκ πήρε το πρώτο μεταξύ τους φιλικό 123-113 (ακολουθεί και άλλο το Σάββατο 8/10, 19:00).

Με το «πόδι πατημένο στο γκάζι» μπήκαν και οι δύο ομάδες, με τον Αντετοκούνμπο ωστόσο να ξεκινά κάπως νωθρά με 0/5. Ως συνήθως κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα, έκλειναν πάνω του δυο και τρεις άσπρες φανέλες. Περνώντας τα λεπτά, έβρισκε κάπως ρυθμό, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 14 πόντους. Του έλειπε όμως το έτερόν του ήμισυ, Κρις Μίντλετον, και αυτό ήταν εμφανές.

Στην «αντίπερα όχθη», Τρε Γιανγκ και Ντεζούντε Μάρει ήταν σχεδόν ασταμάτητοι, με τον πρώην παίκτη των Σπερς να είναι εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση. Κάπως έτσι, η ανάπαυλα ήρθε με υψηλό σκορ (71-66) και ένα υποσχόμενο δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές αποφάσισαν να αποσύρουν νωρίς τα τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα, μη δίνοντας και τόσο μεγάλη σημασία, όπως αναμενόταν, στο τελικό σκορ.Κάπως έτσι, ο Γιάννης αποσύρθηκε στα μέσα της 3ης περιόδου και δεν ξαναμπήκε, μετρώντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι κορυφαίοι των Χοκς, αφού δεν υπήρχε λόγος έξτρα καταπόνησης. Κάπου εκεί χάθηκε και το υπέρμετρο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τους Ιμπάκα και Κάρτερ να είναι αυτοί που διασώθηκαν για τους Μπακς και τα «γεράκια» Χολιντέι, να πήραν την "άτυπη μάχη" (123-113) από τον μεσαίο της οικογένειας, Τζρου, ο οποίος έμεινε χαμηλά.

Τα δεκάλεπτα: (33-32, 34-39, 27-30, 19-20)

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0