Basket Talk

Ο Greak Freak «θαμπώνει» και το Άμπου Ντάμπι! (video)

Ο Greak Freak «θαμπώνει» και το Άμπου Ντάμπι! (video)

Αναμονή τέλος. Η pre-season του NBA είναι ήδη εδώ και οι πρωταθλητές του 2021, Μιλγουόκι Μπακς, βρίσκονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποτελεί φιλικά το πρόσωπο του τουρ. Για αυτο, το BN Sports σας γεμίζει με στιγμές γεμάτες... Giannis, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου φιλικού με τους Χοκς.

Στο πλαίσιο της «εξάπλωσης» του NBA σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, τα «ελάφια» βρίσκονται στο Αμπού Ντάμπι όπου μεταξύ άλλων θα δώσουν δύο φιλικά με τους ενισχυμένους τη φετινή χρονιά, Ατλάντα Χοκς.

Εκείνος που συγκεντρώνει βέβαια πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι ο Greak Freak και το BN Sports είναι εδώ για να σας «γεμίσει» με ό,τι περιλαμβάνει τον Έλληνα σούπερ σταρ

Αφού λοιπόν πέρασε μία ευχάριστη πτήση, δοκιμάζοντας λιχουδιές και λίγες ώρες απ’ όταν προσγειώθηκαν οι Μπακς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα «ελάφια» δεν έχασαν χρόνο και πάτησαν παρκέ για το απαραίτητο ξεμούδιασμα και την πρώτη συνάντηση με junior camp του ΝΒΑ. Ο Giannis δέχτηκε την αγάπη των μικρών φίλων του αθλήματος και υπέγραψε αυτόγραφα.

Το βράδυ του ήταν μάλλον δύσκολο, αφού τα έβαλε με ένα «ζόρικο» γεράκι που κατάφερε να τον τρομάξει, όμως το πρωί της Πέμπτης πήρε την αγάπη την παιδιών ξανά και τους έμαθε κάποια από τα μυστικά του αθλήματος.
Όλα αυτά, πριν βρεθεί στην Etihad Arena για το πρώτο φιλικό με τους Χοκς. Ο Γιάννης, ο οποίος εμφανίστηκε στο γήπεδο με μπλουζάκι αφιερωμένο στη μνήμh του σπουδαίου Κόμπε Μπράιντ, βγήκε για να «ζεσταθεί» με τις κάμερες να μην «ξεκολλάνε» από πάνω του.
Ο όρκος νίκης έχει πάντα τη δική του θέση στα ομαδικά αθλήματα είτε, πρόκειται για φιλική αναμέτρηση είτε όχι.
Κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα στα χέρια του, ένα αναφώνημα θαυμασμού ακουγόταν στο γήπεδο. Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν πέντε λεπτά για να πέσει η μπάλα στο καλάθι και να γραφτούν οι πρώτοι πόντοι στη στατιστική του.
Το δίδυμο Τρε Γιανγκ, Ντεζούντε Μάρει είχε κέφια στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πόρτις να… ψάχνεται στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον «δαιμώνιο» Γιανγκ.
Και βλέποντας αυτά, ο Greak Freak έπρεπε να απαντήσει. Και φρόντισε να το κάνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, που λίγο ήθελε να... γκρεμίσει τη μπασκέτα.
Πέρα όμως από τα καρφώματά του, ο Γιάννης φημίζεται και για τα euro-step του. Ο Αντετοκούνμπο, σαν γεναιώδορος που είναι, δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους όσους συνέρευσαν για να τον δουν από κοντά.
Απολάυστε το και από άλλη λήψη, πίσω από το καλάθι.

Φυσικά από την«επέκταση» αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι λεγεωνάριοι του αθλήματος. Σακίλ Ο' Νιλ, Ντομινίκ Γουίλκινς, Βινς Κάρτερ, Κρις Μπος κ.α.

«Ο επιμένων νικά» λένε και ο Έλληνας σούπερ σταρ φαίνεται πως την ενστερνίζεται τη φράση αυτή. Ιδού άλλη μία απόδειξη.

Λείπει ο Γιάννης από το παρκέ, «χορεύει» ο σούπερ σταρ των «γερακιών»!
Μάλλον χαρούμενος πρέπει να αισθάενεται βλέποντας τον ρούκι συμπαίκτη του, Μποσάμπ, να εκτελεί με τέτοιο θράσος αυτό το stepback τρίποντο

Σπουδαία ανπίσημο ντεμπούτο για τους Χοκς, ο Ντεζούντε Μάρει. Αν κάνει τέτοια και μέσα στη σεζόν, θα δούμε σπουδαίες μάχες με τον Giannis.

Πάλευε ο Ιμπάκα να κρατήσει τους Μπακς κοντά το σκορ αλλά η... μοναξιά του, δεν του το επέτρεπε.
Και αν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν είδατε το ντεμπούτο του Γιάννη ζωντανά και θέλετε μία πιο σφαιρική άποψη για τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη (6/10) στην Etihad Arena, ορίστε και το «ρεζουμέ».

Πρώτο δείγμα από τον δις MVP του NBA.
Μετά τον αγώνα, ρωτήθηκε για το μπλουζάκι με τον Κόμπε Μπράιαντ και εκείνος εξήγησε πόσο πολύ τον έχει εμπνεύσει το «ταξίδι» του θρύλου, Κόμπε Μπράιαντ, τονίζοντας πως είναι από τους καλύτερους αθλητές στην ιστορία του αθλήματος.
Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0