Basket Talk

Χαμός στους Γουόριορς: Ο Γκριν φέρεται να έριξε μπουνιά στον Πουλ, στην προπόνηση!

Χαμός στους Γουόριορς: Ο Γκριν φέρεται να έριξε μπουνιά στον Πουλ, στην προπόνηση!
Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ έγινε γνωστό ότι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια προπόνησης των Γουόριορς με τα πράγματα να μην καταλήγουν καλά και τον Γκριν να χτυπάει με γροθιά τον νεαρό συμπαίκτη του. 

Ο «κακός χαμός» φαίνεται πως έγινε στην προπόνηση των Ουόριορς, με τους Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ να πιάνονται στα χέρια, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Όλα ξεκίνησαν από μία επιλογή του Πουλ στην επίθεση, με τον Γκριν να εκνευρίζεται και τους δύο άντρες να λογοφέρουν. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να σπρώχνονται και ο Γκριν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του, σύμφωνα με όσα αναφέρονται. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να χωρίσουν τους δύο άντρες. 

Οι Γουόριορς φαίνεται πως έχουν βρεθεί ήδη σε έναν κύκλο συζητήσεων αναφορικά με το ποιά θα πρέπει να είναι η τιμωρία του Γκριν, ενώ αναμένεται να δούμε αν και εφόσον θα παρέμβει και η Λίγκα για το περιστατικό. Μάλιστα, ο Γκριν φέρεται να κράτησε απολογητική στάση αμέσως μετά από το συμβάν, ωστόσο δεν ήρθε σε επαφή με τον Πουλ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0