Basket Talk

Γουεμπανιάμα-Xέντερσον: Two men shows από τα προσεχώς! (video)

Γουεμπανιάμα-Xέντερσον: Two men shows από τα προσεχώς! (video)

Οι κορυφαίοι του μέλλοντος, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Σκουτ Χέντερσον, αναμετρήθηκαν στο Λας Βέγκας και πρόσφεραν υψηλό θέμα. Στους 37(!) σταμάτησε ο Γάλλος, 28 είχε ο ταλαντούχος 18χρονος για την Ignite.

Φοβερά πράγματα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλοι του μπάσκετ επέλεξαν να δουν το φιλικό ανάμεσα στη Μετροπόλιταν και την Ignite, ομάδα της G-League. Και αυτό διότι Γουεμπανιάμα και Χέντερσον τους δικαίωσαν.

Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί το νέο next big thing του γαλλικού μπάσκετ, όντας και ο επικρατέστερος για να επιλεγεί στην κορυφή του επόμενου draft, έσπασε όλα τα κοντέρ. Πιο συγκεκριμένα φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 37 πόντους (11/20 σουτ, εκ των οποίων 7 τρίποντα) ενώ «φιλοδώρησε» τους αντιπάλους του και με 5 τάπες.

Παρόλα αυτά, τα όσα εντυπωσιακά έκανε μέσα στο παρκέ δεν έφταναν, καθώς η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 122-115. Και το «βαρόμετρο» στην αντίπερα όχθη ήταν ο Σκτ Χέντερσουον. Ο 18χρονος που επέλεξε να πέσει στα βαθιά της G-League από την περασμένη χρονιά και «έβγαλε μάτια», φαντάζει ως η Νο2 επιλογή για το ντραφτ και οι 28 του πόντοι σε ένα φιλικό, δείχνουν ότι κάτι κάνει καλά.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Ανυπομονώ να το ξανακάνω. Ξέρω ότι θα το επαναλάβω σε δύο μέρες και μετά θα το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου» σχολίασε ο ρεαλιστής Γουεμπανιάμα μετά το τέλος του ματς.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0