Basket Talk

Ο Μπαφές αποθέωσε το «παπάκι» του Ολυμπιακού

Ο Μπαφές αποθέωσε το «παπάκι» του Ολυμπιακού

Ήταν αν μη τι άλλο η πιο όμορφη στιγμή του τελικού του Super Cup στη Ρόδο. Η στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου έδωσε το τρόπαιο της διοργάνωσης στον τζένεραλ μάναζερ της ομάδας Χρήστο Μπαφέ με τον τελευταίο να τον αποθεώνει μέσω social media.

Ο για σχεδόν δύο δεκαετίες μέλος των «ερυθρόλευκων» Χρήστος Μπαφές που είχε διατελέσει υπεύθυνος Τύπου και τα τελευταία χρόνια αναβαθμίστηκε σε τζένεραλ μάνατζερ ευχαρίστησε το… παπάκι όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τον Παπανικολάου χαρακτηρίζοντάς τον «μάγκα».

«Ήταν ο πρώτος του τίτλος ως αρχηγός και μου έκανε τεράστια τιμή. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα πριν 13 χρόνια και ταξιδέψαμε μαζί για το Καρπενήσι, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το Παπάκι μας είναι μάγκας. Σ’ ευχαριστώ @k_pap16 . Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (παίκτες, προπονητές, συνεργάτες) για αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσω που είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Και φυσικά τους προέδρους που είναι πάντα εδώ για όλους μας! Υγεία σ’ όλους…»

Αυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μπαφές ο οποίος πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το ξεπέρασε και επέστρεψε στις επάλξεις για τους ερυθρόλευκους.

μπαφες ολυμπιακος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0